lunes, 20 de noviembre de 2017

Xurros

 Quines ganes tenia de publicar aquesta recepta, m'ha costat molt trobar les mides exactes perquè quedin bé, però ara ja o tenim! Són molt bons i els xiquets xalen molt menjar-los per berenar. Els faig amb una mànega pastissera amb la boquilla d'estrella per a decorar Pum Cakes, si teniu xurrera perfecte!

Ingredients:

1 cullerada d'oli d'oliva
250 ml d'aigua
125 grs de farina
1 puntet de sal
Oli de girasol per fregir
Ficarem l'aigua l'oli d'oliva i la sal a bullir amb una cassola al foc, quan arranqui a bullir s'aparta del foc.


 Mesclarem la farina tamisada amb l'aigua calenta a la cassola, jo la fico al plat perquè és tebis més ràpid.
 Quan sigui tebi i la puguéssim manipular sense cremar-nos la posem dins la manega pastissera. L'oli a de ser ben calent a foc fort anem introduint els xurros, fins que siguin daurats.
Ja veureu que la massa és molt enganxosa, però no us preocupeu a de ser així.

Bon profit i bona cuina!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario