Una recepta Italiana, sense mantega. Les podem sucar a la llet, queden molt bones. La recepta és molt fàcil i directa, no ens hem d'esperar quan comencem a fer la massa ja em d'engegar el forn. L'ingredient més variable el xocolate amb pols les suggerències són: farina de garrofa, cacau amarg, cacau normal.
Ingredients:
2 ous
60 grs de llet
100 grs d'oli de girasol
150 grs de sucre
30 grs de cacau amb pols
8 grs de llevadura amb pols
100 grs de pepites de xocolata .
420 grs de farina
Començarem per introduir els ous, sucre, oli, llet, cacau, llevat amb pols. Ho remourem amb unes barilles de mà.
Ens rentem les mans i anem incorporant la farina a poc a poc.
Quan ja quasi entigui la pasta afegim les pepites de xocolata.
Fem boletes i donem forma, abans d'enfornar les pintem amb llet. Les tindrem al forn a 180ºC 20 minuts dalt i baix.
BON PROFIT!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario