miércoles, 13 de diciembre de 2017

Nevadets de "NADAL"

 Ja veureu quines pastes més bones i fàcils. Jo e utilitzat mantega normal, però la recepta original i posaven mantega de porc, vosaltres mateixos, la quantitat la mateixa.
Ah! Si en voleu fer més quantitat dobleu la mida.

Ingredients:

300 grs de farina
25 ml de suc de taronja
25 ml de vi blanc
la ratlladura d'una taronja
200 grs de mantega

Sucre glaç
 Primer de tot fondrem una mica la mantega al microones per a poder-la treballar bé. Continuem afegint el vi, el suc de taronja, la ratlladura de la taronja o remourem bé fins que sigui com una crema.
 Incorporem la farina o treballarem bé dintre del bol fins que estiguin ben integrats tots els ingredients, ho deixarem reposar dins la nevera 30 minuts.
 Passat el temps la traurem de la nevera i amb el corró l'aplanarem fins a un gruix de 2 cm. Una vegada posades a la llanda les tornarem a ficar a la nevera 30 minuts més.
Enfornarem amb dos temps diferents: primer escalfarem el forn 10 minuts a 220ºC, posem els nevadets 15 minuts dalt i baix a l'altura mitjana, una vegada passat el primer temps baixarem el forn a 170ºC 15 minuts més.
Una vegada s'acabat l'enfornat les treure'm els posarem a una reixa i els empolvovarem amb sucre glaç,  afegiu-ne bastant, ja que la recepta no en porta.

Bon profit!

BON NADAL!!!

1 comentario:

  1. En vaig fer amb la teva recepta meitat saïm, meitat mantega i van quedar molt bons, avui hi he afegit una cullerada de bicarbonat perquè puguin una mica, a veure...els embolico amb paper de seda blanc, els ensobro en bosses de celofan i els poso un gomet en forma d'estrella. Els regalo com a felicitació de Nadal a totes les persones que passen per casa. Gràcies per compartir❤️

    ResponderEliminar