domingo, 21 de enero de 2018

Pastís d'atún

D'aquest plat ja quasi ni me'n recordava ens el preparava la nostra mare quan erem petits. Ara quan algun dia li deixo els meus nens els i fa per dinar.  És un dinar ràpid d'elaborar. Així que un altre plat recuperat de la iaia Cinta. Les mides són per a 5 persones.

Ingredients:

5 patates mitjanes pelades
4 llaunes d'atún
3 ous
1 gra d'all
oli i sal


Comencem per tallar les patates, jo les vaig tallar amb la mandolina, la mida dependrà el rato que les hem de coure. Les afegim a la cassola cobertes d'aigua freda. Quan arranquin a bullir 15 minuts.
Quan etiguin cuites les patates traiem el caldo,les passem pel passapuré.
Incorporem l'atún que haurem llençat el seu suc o mesclem bé, afegim sal, oli i l'all esclafat.
Ho ficarem a llanda de forn, però sobretot que tingui una altura de 2cm, quan ja o tinguéssim planet afegim l'ou batut o gratinem al forn (grill) fins que sigui daurat. És un plat que agrada molt als nens.

BON PROFIT I BONA CUINA!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario