D'aquest plat ja quasi ni me'n recordava ens el preparava la nostra mare quan erem petits. Ara quan algun dia li deixo els meus nens els i fa per dinar. És un dinar ràpid d'elaborar. Així que un altre plat recuperat de la iaia Cinta. Les mides són per a 5 persones.
Ingredients:
5 patates mitjanes pelades
4 llaunes d'atún
3 ous
1 gra d'all
oli i sal
Comencem per tallar les patates, jo les vaig tallar amb la mandolina, la mida dependrà el rato que les hem de coure. Les afegim a la cassola cobertes d'aigua freda. Quan arranquin a bullir 15 minuts.
Quan etiguin cuites les patates traiem el caldo,les passem pel passapuré.
Incorporem l'atún que haurem llençat el seu suc o mesclem bé, afegim sal, oli i l'all esclafat.
Ho ficarem a llanda de forn, però sobretot que tingui una altura de 2cm, quan ja o tinguéssim planet afegim l'ou batut o gratinem al forn (grill) fins que sigui daurat. És un plat que agrada molt als nens.
BON PROFIT I BONA CUINA!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario