domingo, 7 de enero de 2018

Volavans de ceba caramelitzada

 Amb les preses del Nadal, m'he oblidat de fer la presentació dels ingredients, però com és molt fàcil no us perdreu. Se'm va ocórrer fent un cafè a una Pastisseria de la Sénia on vaig veure els volavans i els vaig comprar per fer aquesta recepta.

Ingredients:

 4 ous de guatlla
1 tarrina de bacon tallat a tires
4 volavans d'hojaldre
1 ceba  d'uns 150 grs
2 culleradetes de postre de sucre
2 culleradetes de postre de vinagre
Oli d'oliva i sal

Aquí bé el pas més important de la recepta, caramel·litzarem la ceba de la següent manera: Agafem una cassola afegim 3 cullerades d'oli d'oliva i tallem la ceba amb una mandolina la més fina possible.
Ho deixarem coure a foc mínim 30 minuts, anem removent perquè no se'ns cremi la ceba.

 Una vegada a passat el temps, afegim el sucre, les culleradetes de vinagre, li peguem dos voltes i apaguem el foc.
 Sofregim el bacon a la paella amb una goteta d'oli d'oliva. Muntem els volavan; ceba caramel·litzada, bacon, i l'ou de guatlla amb una miqueta de sal.
 O ficarem al grill que haurem escalfat previament a 250ºC,  uns 5 minuts.
I ja veureu quina cosa més bona! Se'm fa la boca aigua només de recordar lo bons que van ser.
BON PROFIT I BONA CUINA!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario