Amb les preses del Nadal, m'he oblidat de fer la presentació dels ingredients, però com és molt fàcil no us perdreu. Se'm va ocórrer fent un cafè a una Pastisseria de la Sénia on vaig veure els volavans i els vaig comprar per fer aquesta recepta.
Ingredients:
4 ous de guatlla
1 tarrina de bacon tallat a tires
4 volavans d'hojaldre
1 ceba d'uns 150 grs
2 culleradetes de postre de sucre
2 culleradetes de postre de vinagre
Oli d'oliva i sal
Aquí bé el pas més important de la recepta, caramel·litzarem la ceba de la següent manera: Agafem una cassola afegim 3 cullerades d'oli d'oliva i tallem la ceba amb una mandolina la més fina possible.
Ho deixarem coure a foc mínim 30 minuts, anem removent perquè no se'ns cremi la ceba.
Una vegada a passat el temps, afegim el sucre, les culleradetes de vinagre, li peguem dos voltes i apaguem el foc.
Sofregim el bacon a la paella amb una goteta d'oli d'oliva. Muntem els volavan; ceba caramel·litzada, bacon, i l'ou de guatlla amb una miqueta de sal.
O ficarem al grill que haurem escalfat previament a 250ºC, uns 5 minuts.
I ja veureu quina cosa més bona! Se'm fa la boca aigua només de recordar lo bons que van ser.
BON PROFIT I BONA CUINA!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario