Ingredients:
3 taronjes mitjanes (700-800grs)
400 grs de sucre
un raspall
Netejem les taronjes amb el raspall. Punxem les taronjes amb un escuradents per varis costats, això o farem perquè no esclatin al microones.
Posem les taronjes al microones a màxima potència durant 4 minuts, una vegada passat el temps els i donem la volta i les tornem a coure 4 minuts més.
Una vegada a passat tot el temps, les traurem del microones i les partirem per la meitat fins que siguin tèbies.
Quan ja les toquem i no ens cremem les i treiem el suc, incorporem el suc al bol que haviem tingut al microones .
Aquí bé quan em d'afegir el sucre al suc. I tallarem les taronges en mitges llunes, les reservem.
Quan ja és dissolt el sucre agreguem la taronja tallada i tornarem a utilitzar el microones.
Farem 4 sessions de 5 minuts, és a dir ; primera vegada 5 minuts a potència màxima, treure'm del microones i tornarem a posar , i així fins a 4 vegades.
Quan ja an passat les sessions amb l'ajuda d'unes pinces treure'm les taronges i les deixarem a una reixa durant 3 dies. Una vegada an passat els dies les treurem de la reixa i les ensucrarem.
La melassa que ha sobrat la guardem a un pot de vidre a la nevera, amb ella podem pintar algun pastís.
I ja o tenim!! Costa una mica d'elaborar però val la pena!
Guardeu-les a un pot de vidre a la nevera.
Bon profit i bona cuina!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario