Un plat delícios on gaurdireu tots. No té cap secret, l'unic que la carn està macerada del dia abans amb all i julivert, sal, ou i pa ratllat. Nosaltres els espaguetis quan els feiem només afegiem tomata i llevadura de cervesa com a substitut del formatge, però ara afegim la carn. Cada dilluns aquest plat trionfa!!!!
Ingredients per a 5 persones:
500 grs d'espaguetis
1 pot de tomata
1 ceba
oli, sal, orenga, ras el hanout
carn +all+julivert+1 ou+pa ratllat
Primer de tot sofregim la ceba amb un xorret d'oli i una miqueta de sal uns 3 minuts.
Triturem la tomata i li afegim al sofregit, també sal, orenga i ras el hanout. O deixarem bullir 5 minuts.
Fem les pilotes. Després bullim la pasta amb sal el temps que indiqui el paquet de pasta.
Afegim les pilotes a la tomata i deixem coure uns 15 minuts tapades a foc mínim. Quan ja estiguin escorreu la pasta i afegiu-la a la cassola. Ja veureu quin plat més bo!
BON PROFIT I BONA CUINA!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario