No us podeu imaginar, la frescor que donen aquestes magdalenes a la boca. Són molt fàcils de fer, jo e aprofitat coco que em va quedar dels panellets, també havia pensat en les taronges que ara ja són prou dolces. La xocolata jo vaig triar la que mengem és d'estèvia i 70% cacau. M'apetia alguna cosa diferent i o vaig aconseguir, seguiu bé els pas a pas i no us perdreu.
Ingredients:
1 taronja sencera
2 ou+ 100 ml de clara d'ou
70 grs de panela o sucre
100 grs de llet normal o davena, ametlla, etc.
60 grs d'oli de girasol o coco
100 grs de coco ratllat sec
100 grs de flocs d'avena fins
1 culleradeta de llevat en pols
xocolata (al gust)
Primer de tot escalfem el forn a 180ºC. Pelem la taronja i l'introduim al bol.
Afegim la llet, panela, ous+clara i l'oli o batrem amb el turmix.
Després afegim el coco, avena i la llevadura en pols o mesclem bé.
Preparem les magdalenes amb els motlles la cubrim fins dalt, al mig un quadradet de xocolata. Les courem a 180ºC 30 minuts dalt i baix altura mitjana.
BON PROFIT I BONA CUINA!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario