Quin èxit han tingut avui aquests bombons, estan fets amb imaginació, amor, entusiasme.....
Són molt fàcils de fer. Trieu una xocolata de cobertura si pot ser de forn de pa, sempre tenen un producte més adequat per elaborar els dolços.
Ingredients;
250 grs de xocolata de cobertura negra
250 grs de xocolata de cobertura blanca
ametlles torrades sense sal, cacaus torrats amb mel, galetes Maria petites.....
Motlles
Morter
Desfeu la xocolata al bany Maria.
Piqueu els fruits secs que eu triat.
Mescleu la xocolata amb els cacaus en aquest cas.
Ompliu els motlles amb una culleradeta petita de cafè. Poseu imaginació! Una galleteta abans d'omplir el motlle, també omplir-los per la meitat amb una ametlla al mig, la meitat d'un xocolata balnc i l'altra negre, sempre que feu aquest pas deixeu endurir a la nevera, 15 minuts com a màxim.
Poseu IMAGINACIÓ!! Amb galeta estan boníssims. A les dues xocolates amb llet o negra, de fruits secs els que més us agradin, pistatxos, anacards, anous, etc. Aneu fent proves de totes maneres la xocolata està bona, és un ingredient molt agraït.
BON PROFIT I BONA CUINA!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario