Pastís, cóc, biscuit com li vulgueu dir de totes maneres és bo. Agafeu uns plàtans ben madurs com més o estaran millor. De sucre no ni em ficat, ja que a casa hi ha una personeta que té intolerància a la fructosa és a dir al sucre, bé sigui blanc, morè, mel, sirope d'agave, l'únic que pot prendre és l'estèvia o el xilitol, edulcorants nous.
I com a sigut el seu "cumple" doncs ha triat aquest pastís.
Ingredients
2 platans madurs
2 ous + 5 clares
1 cullerada de crema de mani (cacauet)
2 cullerades d'oli de girasol
100 ml de llet
250 grs de farina d'avena, arròs, blat, d'espelta integral (trieu la que millor us convingui)
1 culleradeta d'estevia (si posseu sucre 100grs)
canyella
7 grs de llevat en pols
Escalfem els forn a 180ºC. Primer de tot batrem el plàtan amb la canyella i la llet.
Continuem, a un bol afegim els ous, crema de cacauet, oli i l'estevia.
Mesclem la farina amb el llevat. Afegim al bol amb els ous i el plàtan, mesclem bé.
Pujem les clares a punt de neu.
Mesclem les dues parts. Enfornem a 180ºC 20-30 minuts dalt i baix altura mitjana. Jo amb 20 minuts ja el vaig tenir llest.
Adorneu com vulgueu nosaltres vam triar aquesta xocolata blanca per a diabètics.
BON PROFIT I BONA CUINA!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario