viernes, 13 de abril de 2018

Carrot cake

 Un dels cocs que més m'ha sorpres, e llegit moltes vegades el carrot cake però no creia que podia ser tan bo. Així que anem a per feina!

Ingredients:

3 pastanagues
1 taronja (pell+suc)
2 ous+3 clares
1 cullerada d'estevia
canyella
275 grs de farina d'avena integral+ 1 culleradeta de llevat en pols
150 ml d'oli de girasol o coco
1 culleradeta petita de matafaluga
coco ratllat

Sirope de agave per a la cobertura (opcional)


 Escalfem el forn a 190ºC. Agafarem un bol començarem afegir tots els líquids: oli, ous, clares, estevia i, el suc de la taronja i la pell, tot ben remenat.
 Continuem afegim el seguents ingredients que falten, pelarem la pastanaga i la ratllarem. Afegim la farina amb el llevat i la  matafaluga.Tot ben mesclat
Ho posarem a un motlle, enfornarem a 190ºC 20 minuts.
Una vegada fred, li podem afegir per sobre sirope de agave, aquesta part és opcional.

BON PROFIT I BONA CUINA!

No hay comentarios:

Publicar un comentario