La farina de garrofa pertany a la família del llegum, és més baixa en greixos que la de blat, té més fibra i sucres per això no cal introduir sucre, la seva dolçor és natural.
Ingredients:
3 ous
75 ml d'oli de girasol
250 ml de llet d'avena
8 dàtils
7 grs de llevadura en pols
1 culleradeta de bicarbonat
100 grs de farina de garrofa
200 grs de farina d'espelta integral
50 grs d'anous
Primer hidratarem els dàtils sense os, amb aigua tèbia uns 15 minuts. Escalfem el forn a 180ºC.
Comencem amb els líquids, ou, llet, oli i llevat+bicarbonat o batrem tot amb les barilles de mà.
Ara fiquem los sòlids, farines i anous trossejades, continuem batent.
Una vegada a passat el temps d'hidratació, tenim dues opcions; els podem triturar amb la picadora o trinxar amb el ganivet.
Introduim els dàtils a la mescla anterior remourem bé.
Enfornem a l'altura mitjana del forn, dalt i baix a 180ºC 20 minuts. Punjeu abans de treure del forn per saber si es cuit.
ESPECTACULARRRRR!!!
BON PROFIT I BONA CUINA!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario