L'altre dia em van i comvidar a un té i la meva sopresa va ser que hi havien pastissets amb melmelada de llima, em vaig quedar bocabadada! Doncs bé la persona que em va convidar ja o va fer amb picardia, no m'he pogut resistir fins que e donat amb la recepta adecuada.
Ingredients:
2kl de llimes
1kl de sucre
canyella (opcional)
Primer de tot pelarem les llimes , fins que ens quedin la menys pell blanca possible.
Continuem tallan a rodanxes les llimes i traurem els pinyols.
Agafem una cassola afegim les llimes, sucre i la branca de canyella, Quan arranqui a bullir, deixarem a foc mínim 30 minuts. Passat aquest temps li podem afegir un espessant natural que pot ser el agar-agar o el kuzu o venen a l'herbolisteria, van molt bé i són de gust neutre.
A continuació ficarem la melmelada amb pots al bany Maria , fins que arranqui a bullir 15 minuts. Una vegada a finalitzat la cocció treurem els pots i els deixarem boca avall tota la nit.
Ja veureu quina cosa més bona té un puntet amarg, però va molt bé per a fer pastissets i sorprendre a més d'un.
BON PROFIT I BONA CUINA!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario