domingo, 19 de agosto de 2018

Formatge d'ametlles tendres

Un formatge molt bo, de les ametlles de les nostres terres que ara és el moment més bo per a fer-ne, ja que són tendres, primer fem LLET D'AMETLLA Ii després aprofitem la polpa per fer el formatge.

Ingredients:

250 grs de polpa de LLET D'AMETLLA
2 cullerades de llevadura de cervesa amb escames
1 culleradeta de sal
1 culleradeta de agar-agar
2 cullerades de llet d'ametlla


Ho possem tot a un bol per al turmix o batrem 2 minuts.

 Ens quedarà una pasta sense líquid. Ho ficarem  a una olleta a foc mínim, quan comenci a bullir 2 minuts sense parar de remoure.
 Agafarem un bol que l'untarem amb oli d'oliva, ficarem la pasta d'ametlla encara calenta. Ho fiquem al frigorífic 3 hores.
 Una vegada a passat el temps ja el podem degustar. Si voleu abans de ficar el turmix podeu introduir especies, olives negres, tomaquets secs hidratats etc. Poseu imaginació!!
BON PROFIT!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario