lunes, 20 de abril de 2020

Donuts Vegans

Donuts!! Estem de confinament i el que més demanen aquest nens és fer reposteria bona!! Així que aquí ús ensenyo a fer aquest donuts vegans, els podeu adaptar als vostres ingredients, vull dir que si no teniu llet vegetal podeu utilitzar la que tingueu.
Amb aquesta quantitat ús sortiran sis donuts.


 Ingredients
150 grs de farina
50 grs de sucre
20 grs de margarina de soja
150 ml de llet d'avena
1 culleradeta d'escència de vainilla
1 punteta de sal
1 culleradeta de llevadura Royal
1 culleradeta de canyella en pols
40 grs de plàtan
Xocolata de cobertura


 Escalfem el forn a 180ºC. Primer de tot ficarem el plàtan al microones 25 segons perquè quedi tou "si el plàtan és madur no cal fer aquest pas". Ficarem tots els ingredients humits és a dir, la llet, margarina, plàtan, canyella, com a la imatge o passarem pel túrmix.
 Després afegirem la farina ha de quedar una massa llisa sense grumols.
 Passarem la massa dintre d'una mànega pastissera si en teniu  amb una cullera també es pot fer. Enfornarem a una altura mitjana, escalfor dalt i baix, 18 minuts a 180ºC.
 Una vegada han sortit del forn els deixem 10 minuts amb el motlle, després els traiem del motlle i agafarem un plat amb paper film els posarem a sobre i els cobrim amb xocolata que haurem fet al bany Maria. Decoreu-los com volguéssiu nosaltres vam posar xocolata amb ametlla ratllada i mantega de cacauets. Cap al frigorífic!!
Son molt fàcils de fer!!

SALUT I BONA REPOSTERIA!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario