Amb aquesta mida ens van sortir 12 donuts, però això depen de la mida del donut. Per donar-li forma nosaltres vam utilitzar una tapa i un tap de botella.
Ingredients;
225 grs de farina
150ml de llet vegetal
15 grs de llevadura de panaderia
25 grs de margarina de soja
25 grs de sucre
1 punteta de sal
Primer de tot mesclarem tots els ingredients, farem una bola i la deixarem reposar 15 minuts.
Passat aquest temps l'amassarem 5 minuts i la deixarem reposar 10 minuts així com a tres series. Fins que sigui llisa. Deixarem fermentar la massa dins d'un motlle untat amb oli fins que dobli el seu volum.
Quan ja a doblat li donem forma amb els motlles que us e nombrat i els tornem a deixar doblar el seu volum. Els enfornarem a 200ºC dalt i baix uns 12 minuts, altura mitjana.
Una vegada han sortit del forn i són freds els podem banyar amb xocolata o amb aquest glasse.
Ingredients;
1 culletadeta de agave o mel, etc.
15 grs de maizena
200 ml llet de soja
Primer de tot desfarem la maizena en una miqueta d'aigua gelada.
Agafarem una cassola afegim la llet i el edulcorant quan arranqui a bullir, baixem el foc al mimin i afegim la maizena remourem bé i sens farà el glasse no se´ns a de fer una crema a de quedar líquid, però si sens fa crema no passa res. Afegirem el glasse damunt dels donuts encara calenta.
QUE TINGUEU BONA PASTELERIA!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario