Ingredients;
400 grs de bolets congelats
1 ceba
1 dent d'all
80 grs de farina de blat o 40 grs de maicena si les feu sense gluten
150 ml de llet vegetal o de vaca
sal, pebre, nou moscada, oli d'oliva
Primer de tot picarem la ceba i l'all lo més fi possible i la sofregirem a la paella amb un xorret d'oli d'oliva, quan ja sigue dauradeta li afegim els bolets ven trinxats, jo o vaig picar tot amb la picadora. Ho sofregim tot fins que els bolets an tret tota l'aigua, una vegada fet aquest pas afegim la farina li peguem dos boltes i agreguem la llet, sal, pebre, la nou moscada i remourem sense parar de 3-4 minuts.
Una vegada a passat lo temps agafarem una bandeja o llanda i ficarem tota la pasta ben estirada, deixarem refredar, després la posem al frigorífic reposant 5 hores.
Ingredients per al NO OU
4 cullerades de farina de cigró
150 ml d'aigua
sal
1/2 culleradeta de vinagre de maçana
pa ratllat
Prepararem el "NO OU" amb aquest ingredients de dalt, ja veureu que us quedarà com si fos ou batut.
Treurem la massa del frigorífic li donarem forma de croqueta, primer o passarem pel "NO OU" i després el pa aquest pas dues vegades la mateixa croqueta així ens quedarà una cobertura perfecta!!
CONSELL;
Si el NO OU us quedà líquid sempre podeu afegir més farina i si ús quedà espesa més aigua, sobre la marxa.
Si les voleu arrebossar amb ou el mateix procediment.
BON PROFIT I BONA CUINA!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario