Per què ús interessen aquestes galetes? Doncs perque són casolanes, no porten el famós oli de palma a part dels colorants, conservants i additius de les de botiga.
A part que us donaré uns quants consells perque siguin més apetitoses: li podeu ficar formatge ratllat, sobrassada, bacon, anxoves salades, ametlles, avellanes, frànkfurts, olives, etc.
Nosaltres les vam fer normals aquesta vegada. Les podeu fer servir de tapa, aperitius, berenar, etc.
Ingredients:
2 ous
5 grs de sal
200 grs de mantega
100 grs de Maizena (farina fina de panís)
250 grs de farina normal (blat)
1 sobret de llevat en pols
Primer de tot mesclem tots els ingredients secs, farines, llevat i la sal.
Deprés els ous i la mantega aquesta a d'estar a temperatura ambient, tova.
Amassarem dintre del bol fins que és pugui, després continuarem d'amunt del marbre 5 minuts.
Una vegada amassada la ficarem dintre del bol tapada amb un drap, 30 minuts per a reposar.
Passat el temps escalfarem el forn a 190ºC.
Li donarem la forma desitjada, ja veureu que és una massa que és treballa molt bé, no s'enganxa gens a les mans, és molt agraïda.
Enfornarem a l'altura mitjana del forn dalt i baix 12 minuts. I ja les tenim . Ara toca refredar i gaudir! Bon profit i Bona Cuina!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario