jueves, 9 de marzo de 2017

Galetes de mantega salades

 Per què ús interessen aquestes galetes? Doncs perque són casolanes, no porten el famós oli de palma a part dels colorants, conservants i additius de les de botiga.
A part que us donaré uns quants consells perque siguin més apetitoses: li podeu ficar formatge ratllat, sobrassada, bacon, anxoves salades, ametlles, avellanes, frànkfurts, olives, etc.
Nosaltres les vam fer normals aquesta vegada. Les podeu fer servir de tapa, aperitius, berenar, etc.

Ingredients:
2 ous
5 grs de sal
200 grs de mantega
100 grs de Maizena (farina fina de panís)
250 grs de farina normal (blat)
1 sobret de llevat en pols
 Primer de tot mesclem tots els ingredients secs, farines, llevat i la sal.
 Deprés els ous i la mantega aquesta a d'estar a temperatura ambient, tova.
 Amassarem dintre del bol fins que és pugui,  després continuarem d'amunt del marbre 5 minuts.
 Una vegada amassada la ficarem dintre del bol tapada amb un drap,  30 minuts per a reposar.
 Passat el temps escalfarem el forn a 190ºC.
 Li donarem la forma desitjada, ja veureu que és una massa que és treballa molt bé, no s'enganxa gens a les mans, és molt agraïda.
Enfornarem a l'altura mitjana del forn dalt i baix 12 minuts. I ja les tenim . Ara toca refredar i gaudir!                                                                  Bon profit i Bona Cuina!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario